2 ½ timmar balett

Fot
Dansa till fötterna böder! Det var precis det jag gjorde idag, halvt på skämt och halvt på allvar. Jag dansade i två och en halv timme och jag kan säga att det känns. Först dansade vi med nybörjargruppen, sedan dansade vi själva och övade på vår korografi med Carinne. Efter det kom avanderade gruppen in och vi dansade hela koreografin för första gången. Det gick riktigt bra och det var verkligen kul att se så duktiga dansare.

Dance until your feet bleed! That is what I did today, half joke – half truth. I danced for two and a half hours and I can say that I feel it. First, we danced with the beginners group, then alone, practicing our choreography with Carinne. Then the advanced group came in and we danced the whole choreography with them for the first time. It went really well and it was really fun seeing such great dancers in action.

Leave a Reply

Your email address will not be published.