Dag 1 – 16 april

Jag har alldeles för många bilder från resan för att lägga upp i ett inlägg så jag kommer lägga upp en dag i taget, börjar naturligtvis med dag ett.

I have way to many pictures to upload in one post so I’m going to split up each day in to one separate post, naturally starting with day one.

Resa

Resa
Resa
Resa
Resa
Resa
Resa
Hotell
Resa
Vi åkte till Arlanda med mammas bil kl. 04:45, tog en öl och delade på en macka kl. 07:00 (sker endast på flygplatser…). Tittade på den underbart fina Svansjön på planet och läste lite. Det var 26 grader varmt när vi kom fram, härligt! Efter en kort tur med transfern så checkade vi in på Sunprime Atlantic View – ett underbart hotell!

We went in my mothers car to Arlanda at 04:45, took a beer and half a sandwich before departure at 07:00 (only at an airport…). Watched the beautiful Swan lake Ballet on the plane and read some. It was 26 degrees when we arrived, lovely! After a short trip with the transfer we checked in at the Sunprime Atlantic View Hotel – a wonderful hotel!

Leave a Reply

Your email address will not be published.