Dag 6 – 21 april

Resa
Resa
Resa
Resa
Resa
Resa
Resa
Resa
Det regnade faktiskt när vi vaknade på måndagsmorgonen, men istället för att slösa bort en dag med att vara irriterade på vädret så valde vi att gå på en promenad. Det kom någon droppe på vägen men molnen försvann efter någon timme och det var blå himmel kring 12:30. Vi skyndade oss tillbaka och lade oss vid poolen i ungefär tre timmar. Vi åt vår första och sista glass och slappnade av lite på balkongen innan vi gick ner till restaurangen.

Vi båda åt tonfiskfilé med en lökaioli, det var underbart gott! Servitören erbjöd en liten Baileys, kostandsfritt. Vi skrattade när han kom in med glasen, det var inte en liten Baileys i våra ögon! Vi avslutade kvällen med en Strawberry Daiquiri i baren.

It actually rained when we woke up on Monday, but instead of wasting a day at being irritated at the weather, we decided to take a walk. It came a drop or two but then the sky cleared up and the sky was blue at around 12:30. We hurried back and laid by the pool for approximately three hours. We bought our first and last ice cream and relaxed on the balcony before we went down to the restaurant.

The food was lovely! We both had the tuna fillet with onion aioli. The waiter offered us a small Baileys, on the house. We laughed when he came in, it wasn’t a small Baileys to us! We finished the night with a Strawberry Daiquiri at the bar.

Leave a Reply

Your email address will not be published.