Doctor’s orders

Mat
Jag går på en mer hälsosam “diet” eller vad man ska kalla det. Inget märkvärdigt eller allvarligt men jag tänkte dela med mig av lite mer hälsosamma recept och tips när jag ändå håller på. Mat är ju en stor del av dagen. Jag äter mer grönsaker och bönor, mindre mejeriprodukter och kolhydrater. Det är faktiskt spännande att pröva nya, mer hälsosamma recept. Jag blir inte vegetarian eller vegan men ni som är det kan ju anpassa recepten lite.

Som tur är åt jag redan hälsosamt så jag behövde inte göra så stora förändringar.

I’m on a more healthy “diet” now – doctor’s orders. Nothing special or serious but I thought I’d share it with you. I’m eating more vegetables and beans, less dairy and carbs. It’s exciting to try new, healthier recipes. Not vegetarian or vegan, though.

Thankfully, I already ate pretty healthy so I just need to make some small adjustments.

5 thoughts on “Doctor’s orders

  1. Kunde inte kommentera på det andra inlägget så får bli här: tack det skulle vara kul, inte att du ska behöva tänka extra mycket men om du hittar något bra kanske du kan lägga upp ett recept 🙂

  2. vad roligt att du delar med dig! har själv svårt att få i mig alla näringsämnen så det vore perfekt att få lite inspiration från dig 😀

    1. Vad kul att du tycker det! Då känns det mer givande att lägga ut lite bilder på vad jag äter 😛 Kan dock inte garantera att de innehåller speciellt mycket näring men jag följer anvisningarna 🙂

    2. Ett litet tips som jag fått är att tänka att man ska äta ca 3 gånger så mycket som normalt, låter konstigt men grönsaker är mycket “fluffigare” mat eller hur man nu ska uttrycka det.

      1. Det låter som ett bra tankesätt, ska försöka med det. Problemet är bara att min magsäck är så liten så jag blir mätt så fort. Därför jag har ätit så mycket fullfet mat innan, för att få i mig tillräckligt men det får bli nästa projekt – töja ut magsäcken 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.