Done

Outfit
Vi har fortfarande inget internet så jag har inte haft möjlighet att blogga. Jag skriver ett snabbt inlägg för att berätta att jag i stort sett är färdig med min packning nu, jag har bara ett par småsaker kvar. Min resväska väger 15 kilo redan! Som tur är har vi något som kallas Easy Travel så vi har 10 kg extra, helt kostnadsfritt. Det är tur det, annars hade jag legat på gränsen nu.

Mitt tåg till Stockholm går kl. 11:18 imorgon och är framme 13:31. Jag hade egentligen en klipptid kl. 18:00 men min frisör är sjuk så vi ska bara åka hem till mamma och ta det lugnt hela kvällen.

Planet lyfter kl. 08:00 på onsdag, kan inte fatta det!

We’re still without Internet so I haven’t been able to blog. I’m just writing to tell you that I’m almost done with my packing, only minor things left. My suite case weighs about 15 kilos already! Luckily, we have something called Easy Travel so we have 10 kilos extra weight for free. Without it, I would have been at the edge now!

My train leaves for Stockholm at 11:18 and it arrives at 13:31. I was supposed to get my hair cut at 18:00 but my hairdresser is sick so we’re just going to relax at my mom the entire evening.

The plane takes of at 08:00 on Wednesday, I can’t believe it!

One thought on “Done

Leave a Reply

Your email address will not be published.