Nybörjare Spagat

Jag sitter på universitetet nu, vi har en kort paus mellan föreläsningarna. Jag skriver gårdagens inlägg nu, vi har fortfarande inget internet hemma. Tipset är hur man går ner i spagat. Man börjar med att gå ner så långt man kan med raka ben. Se till att höfterna är parallella med axlarna. Spänn benen så mycket du kan, peka fötterna. Håll benen spända i ungefär 10 sekunder, sjunk försiktigt ner när du släpper spänningen, men med raka ben. Fortsätt på samma sätt så länge du kan.

I’m at the university, we’re on a break so I’m writing yesterdays post, a tip on how to get your right and left split. Start by going down as far as you can with your legs straight. Keep your hips parallel to your shoulders. Straighten your legs as much as possible, point your feet. Hold the tension for 10 seconds and slowly go further down in the stretch. Keep going as long as you can.

SpagatSpagat
Spagat

 

One thought on “Nybörjare Spagat

  1. i längden är detta bästa sättet att lära sig spagat, och som jag tidigare sagt helt korrekt att du har vristen i golvet och inte bara foten

Leave a Reply

Your email address will not be published.