På tåget

FlygFrukost

Vi vaknade upp till en klarblå himmel igår så efter vår sista frukost på balkongen så gick vi ner och lade oss i solstolen i en timme. Efter det gjorde vi oss i ordning och åkte med transferbussen kl. 11.30 (lokal tid). Flyget gick ca 13.50 och vi landade kl. 20.20 (svensk tid). Handlade min frukost på Maxi innan vi åkte hem till mamma. Packade om väskan och kom i säng kring kl. 00.00. Gick upp 04.30 och sitter nu på tåget hem mot Örebro! Har en hel del jag måste läsa så det får bli mer uppdatering senare idag.

We woke up to a blue sky yesterday some decided to go down to the pool after our last breakfast on the balcony for one last hour of sun. Then we packed and made us ready for the bus to the airport. The flight took of 13.50 (local time) and we landed 20.20 (Swedish time). We went in to Maxi and bought my breakfast for today, I packed my bag when we got home to my mother and went to bed around 00.00. Woke up at 04.30 and am on my way to Örebro right now! I have alot of reading to do so I’ll update you more later today!

2 thoughts on “På tåget

  1. Hej!
    Jag är 14 år och har alltid varit intresserad av balett! Jag vill jättegärna ta privatlektioner då jag vill ta mig uppåt så snabbt som möjligt. Då är då frågan om du vet någonstans i Stockholm som man kan ta privatlektioner där det inte är för dyrt? Tacksam för svar!

    1. Hej!

      Jag vet tyvärr inget ställe som erbjuder privatlektioner men mitt tips är att kontakta olika dansskolor i Stockholm och fråga om de kan tänka sig att erbjuda privatlektioner. Lycka till!

Leave a Reply

Your email address will not be published.