Sötsug

Sötsaker
Jag har alltid varit en person med ett enormt sötsug och eftersom jag inte kan äta något raffinerat socker som finns i exempelvis godis, så köpte jag en annan typ av godis. Det är påsar med torkad frukt (utan tillsatt socker) och torrostade nötter utan salt. Jag är säker på att det här kommer lugna mitt sötsug! Det bästa är att frukten inte innehåller något mättat fett och att nötterna innehåller goda fetter. Kan inte bli bättre! Barsen är bara till nödsituationer på universitetet, bättre än att köpa en chokladkaka.

Uppdatering – Det visade sig att det är fullt med socker i de torkade frukterna – fail! Så från och med nu blir det bara torkad frukt (proppad med socker) i nödfall!

I’ve always been a sweet tooth but since I can’t eat processed sugar, I thought I’d buy some different kinds of sweets. It’s bags of dried fruit (without any added sugar) and dry roasted nuts, without salt. I’m sure this will reduce my cravings! The good thing is that the fruit doesn’t contain any saturated fat and the nuts contain good fats. Win-win! The bars are for emergency moments at the university, better than buying a sugar bomb.

Update – It turns out that it’s loads of sugar in the dried fruit – fail! So, from now on, only dried fruit (packed with sugar) in emergencies!

2 thoughts on “Sötsug

    1. Jag kan äta socker men jag försöker att undvika det eftersom jag inte anser att det är bra för kroppen. Jag äter socker ibland men försöker att göra det så sällan jag kan, jag blir ofta väldigt trött av socker och känner att kroppen kommer ur balans.

Leave a Reply

Your email address will not be published.