27 maj

Domstol

Tro det eller ej men vårt internet lade ner igår och kom tillbaka idag. Jag vet inte hur många gånger det har slutat fungera under det här året men jag tror inte jag kan räkna gångerna på mina fingar. Är så trött på det.

Jag var på tingsrätten igår och spelade domare i vårt “rättegångsspel”. Kunde ha gjort bättre ifrån mig men känner mig nöjd med mitt skådespel. Vi satt och skrev domen idag mellan kl. 08:00 och 12:00. Efter det gick jag in till stan en vända.

Kan inte förstå hur trött jag är, jag har ingen energi till någonting. Jag måste rycka upp mig och plugga… Tentan är bara 9 dagar bort. Åh, vad jag saknar baletten…

Believe it or not – our Internet went down yesterday and came back today. I don’t know how many times it’s been down this year but I don’t think I can count them with my fingers. I’m so tired of it.

I was at the district court yesterday and acted as a judge in our “trial role play”. It could have gone better but I’m satisfied with my acting. We wrote our verdict today between 08:00 and 12:00. I went into the city after that.

I can’t believe how tired I am, I don’t have the energy to do anything. I have to put myself together and study… The exam is only 9 days away. Oh, how I miss ballet…

Leave a Reply

Your email address will not be published.