Before Class

Balett
Jag och Angelica kom till danssalen tidigare och övade lite själva. Jag hade med mig min kamera så vi tog lite kort också. Vi har repetition på söndag och onsdag, sen är det showens första dag på torsdag, kan knappt fatta det!

Jag kommer sakna baletten så mycket under sommaren, men jag har i alla fall de två sommarlektionerna att se fram emot nu. Har bestämt mig för att gå på nybörjar/fortsättnings-gruppen, avancerade är alldeles för svårt för mig.

Me and Angelica came to the dance hall before the last class and practiced some on our own. I brought my camera with me so we took some pictures too. We have rehearsal on Sunday and Wednesday, and the first show is on Thursday! I can hardly believe it.

I’m going to miss ballet so much, but at least I have the two summer lessons to look forward to. I’ve decided to attend to the beginner/continue group, the advanced class is way to hard for me. 

Leave a Reply

Your email address will not be published.