Blur

Balett
Det är terminens sista balettlektion idag, blir nästan tårögd när jag tänker på det. Jag har fortfarande inte bestämt mig för vilken/vilka sommarkurser jag ska gå men jag tror att nybörjare/fortsättning blir bra för mig. Jag ska prata med Carinne idag för att se vad hon tycker.

Här har ni en bild från en video som en av tjejerna spelade in i söndags. Jag har gjort en suddig medvetet eftersom jag inte vill avslöja för mycket om showen. Även om armarna ser lite roliga ut eftersom jag rör mig så tycker jag att det är något vackert med bilden.

It’s the very last ballet class for this term today, it almost brings tears to my eyes. I still haven’t decided on the summer courses yet but I think the beginner/continue class will be good for me. I’m going to talk to Carinne today to hear her opinion.

Here’s one screen pic from one of the girls video, recorded at Sundays ballet class. I made it blurry with purpose, I don’t want to spoil to much before the show. Yes, it’s me in the picture, the arms look a little funny because I’m in motion but I think it’s something beautiful about the picture anyway.

Leave a Reply

Your email address will not be published.