Dark vs. Light

Balettkläder
Jag är klädd i den ljusa versionen till kvällens balettlektion. Har aldrig varit i så ljusa balettkläder tidigare. Vad föredrar ni – Mörka eller Ljusa balettkläder?

I’m waring the light version to ballet class this evening. I’ve never been in so much light colors before. What do you prefer – Dark or Light ballet clothes?

6 thoughts on “Dark vs. Light

  1. Om jag bara få välja en skulle jag ta ljusa, för jag känner mig “lättare” och smidigare då. Men jag brukar ha både ljust och mörkt, svart dräkt och ljusa trikåer. Svart dräkt känns bekvämast för det känns som man har mer på sig än när man har ljust. Ljusa kläder känns tunnare, så då har jag det till trikåerna eftersom benen känns smidigare då. Jag brukar också ha svarta shorts på mig, annars känns det som man har för lite på sig. 🙂

    1. Det är nästan som om jag skulle ha skrivit din kommentar själv, jag är nämligen precis likadan. Har egentligen svart dräkt och shorts med ljusa trikåer. Har inte ens tänkt på det förrän du sade det men man känner sig faktiskt smidigare i ljusa trikåer 🙂

  2. På dig är det faktist finare med ljusa balettklädereftersom du i naturen ser ballerinalik ut. Själv passar jag mera i mörka eftersom jag är mera mullig av mig och får ett smalare utseende

  3. Jag föredrar mörka, även fast jag kan tycka att det är finare med ljusa!
    Jag känner mig bekvämast i mörka kläder och vill känna mig bekväm när jag dansar balett med andra!(händer dock att jag tar mina ljusa tights) men oftast har jag mörka balettkläder!

    1. Kan förstå att många känner sig bekvämare med mörka kläder, jag kände mig också bekväm i det när jag hade dem på mig. Det är precis som du säger, man ska ha på sig det man känner sig bekväm i, det avgör hur man dansar. Jag vill t.ex. ha shorts på mig för att känna mig bekväm 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.