Genrep

Balett
Min dansväska är litte större idag, jag lärde mig att det var väldigt kallt på teatern så jag tar med mig lite mer kläder att värma upp och hålla mig varm i. Vissa saker är inte med på bilden, t.ex. hårnålar, hårnät, dubbelhäftande tejp, hårspray, band till klänningen, min kamera och något att äta och dricka. Jag packar de sakerna senare.

Morgondagens dansväska kommer vara ännu större! Då behöver jag ta med mig mitt smink, vi ska fixa i ordning oss där. Förhoppningsvis får vi en egen loge.

My dance bag is a little bigger this time, I learned that it’s quite cold in the theater so I’m bringing some more warm up clothes. Some things aren’t in the picture, such as hairpins, hairnets, sticky stripes, hairspray, ribbons to the dress, my camera and something to eat and drink. I’ll pack those things later.

Tomorrows dance bag will be even bigger! I need to bring my make up tomorrow, we’ll get ready for the show there. Hopefully, we’ll get our own loge.

2 thoughts on “Genrep

  1. Hej.
    Jag hittade till din sida när jag googlade om balett och vuxna. Jag har precis återfunnit min passion för balett. Jag dansade som barn och nu har min dotter börjat, så nu är jag så sugen själv. Men man är ju inte barn längre, och kroppen är så stel. Men jag skulle vilja försöka ändå att bli vig, kanske även komma ner i spagat, vilket jag aldrig gjort. Jag läser på din blog att du nu går ner i spagat. Men berätta, har du som barn kunnat gå ner i spagat eller har du på “äldre dagar” tränat så att du kan gå ner i spagat? Hur vig var du när du började träna till spagat och hur ofta stretchar du?
    Tacksam för svar.
    Mvh
    /Heléne

Leave a Reply

Your email address will not be published.