Kallt?

Fleece
Jag tror att mitt underhudsfett börjar ta slut, allt jag har är väl muskler och ben och det är inte speciellt värmande. Jag har på mig ullsockor, mjukis och två fleecetröjor idag! Kan inte säga att jag är varm men jag fryser i alla fall inte, det är det viktigaste.

Förresten, jag frös så mycket igår på scenen! Jag hade gåshud över hela kroppen! Jag skakade mer av att jag frös än att jag var nervös, hemskt!

I think I’m running out of fat on my body, all I have is muscles and bones and that isn’t very warm. My outfit today is wool socks, soft pants and two fleece sweaters! I can’t say that I’m warm but at least I’m not cold. That’s the most important thing.

By the way, I was freezing so much on stage yesterday! My hair stood right up! I was shaking more from being cold than nervous. Horrible!

Leave a Reply

Your email address will not be published.