Lovely Day

Teater
Balett
Balett
Balett
Balett
Jag hade en helt underbar dag! Jag och Angelica möttes upp och gick till teatern, vi var där ca 11:00. Vår repetition gick bra vilket känns skönt. Vi stannade kvar lite på teatern och övade, åt och stretchade. Teatern är verkligen vacker, jag älskar ljuset i den och hela känslan man får där inne. Ni får se vad jag har på mig på första dansen, det är typ en tutu, men ändå inte. Nybörjar-tutu kanske?

En an tjejerna på avancerade gruppen har så underbara fötter, jag är kär! Hennes Grishko’s klär henne verkligen, är så avundsjuk på hennes fötter!

Jag saknade verkligen min kamera idag, kommer ta med mig den på genrepet så jag kan ta lite bilder!

I had such a lovely day today. Me and Angelica met up and walked to the theater, we were there around 11:00. Our repetition went well, which feels great. We stayed at the theater and practiced, ate and stretched a bit. The theater is really beautiful, I love the light and the whole feel of it. You can see what I’ll be waring on the first dance, it’s kind of a tutu but then again, it’s not. Beginner tutu perhaps?

One of the girls in the advanced class has such wonderful feet, I’m in love! Her Grishko’s fit her so good, her feet are really to die for.

I really missed my camera today, I’m going to bring it on the dress rehearsal and take some photos!

One thought on “Lovely Day

Leave a Reply

Your email address will not be published.