Lycka

Balettkläder
Det här kom till dörren igår kl. 14:25! Jag är så nöjd med min beställning, allt passar! Tightsen är lite mer rosa i färgen men det syns inte när jag hade dem på mig. Jag har på mig dem på bilden med mig och Angelica, om ni bläddrar ner några inlägg. Bloch-dräkten är på gränsen till för kort på mig men det funkar. Beställde båda dräkterna i storlek M, Capezio-dräkten sitter jättebra!

This was delivered to my door yesterday at 14:25! I’m so pleased with my order, everything fits! The tights are in a more pink tone than my other ones but you couldn’t tell when I had them on. I’m waring them on the picture of me and Angelica, if you look a few posts down. The Bloch leotard is almost to short but it works, I ordered both leotards in size M. The Capezio fits great!

2 thoughts on “Lycka

Leave a Reply

Your email address will not be published.