One Week

Balett
Sommarkursen är bara en vecka bort! Den börjar äntligen närma sig så mycket att jag kan börja förbereda mig. Jag har ingen aning om hur jag ska klara mig igenom hela sommaren utan balettlektioner. Men som vi säger här i Sverige – Den dagen, den sorgen. Jag ska bara njuta av min längtan efter sommarlektionerna och inte tänka på vad som händer efter det.

Jag har planer på att gå någonstans med vacker miljö, som vi hade på vårshowen, och ta några balettbilder men vi får se hur det blir. (Självklart efter tentan i sådana fall).

The summer course is on one week today! It’s finally getting so close that I can start to prepare for it. I really don’t know how I’m going to get through the entire summer without any ballet classes. But as we say in Sweden – That day, that sorrow. I’m just going to enjoy my longing for the summer classes and not think about what happens after that.

My plan is to go somewhere beautiful, like where we had the show, and take some ballet pictures but we’ll see. (After the exam of course).

Leave a Reply

Your email address will not be published.