Quiet morning

Morgon
En sak jag verkligen älskar med “tidiga” morgnar är tystnaden. Inte ens fåglarna är uppe och kvittrar deras fina melodier. Det regnade här i natt och jag kunde känna den underbara doften av sommarregn. Visst är det förtrollande? Jag kan njuta av regniga dagar precis lika mycket som de soliga. Vädret är en av de få saker som vi inte kan kontrollera och när man kommer till den insikten och kan njuta av varje dag oavsett vilket värder det är, så är man verkligen fri.

One thing I absolutely love about “early” mornings is the quietness. Not even the birds are up an singing their lovely songs. It rained here during the night and I could smell the summer rain fragrance. Isn’t it just breathtaking? I can enjoy the rainy days just as much as the sunny days. Weather is one of those few things that we can’t control in our life and when you can enjoy every day without being affected by the weather, you are truly free.

Leave a Reply

Your email address will not be published.