Shoulder Stretch

Stretch
Den här stretchen är lite obekväm men väldigt effektiv. Jag vet faktiskt inte vad den stretchar om jag ska vara ärlig, så om ni vet – berätta mer än gärna för mig! Jag tror att den är för axlarna och övre delen av ryggen.

Vad du behöver tänka på – Svanka inte, håll ryggen, benen och armarna raka. Tryck försiktigt ner bröstet mot golvet och håll kvar. Släpp sakta efter och upprepa, håll i ungefär 30 sekunder, upprepa totalt tre gånger eller så länge som det känns bekvämt.

This stretch is a little uncomfortable but very efficient. I’m not really sure what you stretch if I’m going to be honest, so if you do – please let me know! I think it’s for the shoulders and upper back.

What you need to think about – Do not arch your back, keep you back, legs and and arms straight. Gently push down your chest against the floor and hold. Slowly release and repeat, hold for prominently 30 seconds, repeat for totally three times or as long as you feel comfortable.

Leave a Reply

Your email address will not be published.