Stretching?

Spagat
Jag har inte stretchat bra alls på senaste tiden, jag vet inte varför. Det känns inte alls bra och jag ska försöka att bättra mig. Jag kommer aldrig att nå mina stretchingmål om jag inte stretchar – ganska självklart, eller hur? Jag tror att jag har sträckt en muskel i höger ben så jag tänkte låta det vila men vänster ben, min rygg och axlar är det ju inget fel på så jag ska köra på de delarna närsta gång.

I haven’t been stretching very good lately, I don’t know why. It doesn’t feel good at all and I’m going to try to do better. I’m never going to reach my stretching goals by not stretching. I think I’ve pulled a muscle on my right leg so that need some rest but my left leg is just fine! So is my back and shoulders so I’ll try to attack them next time.

Leave a Reply

Your email address will not be published.