Study hard

Böcker
Det här är vad mina dagar bestå av. Den här tentan är en “open-book”-tenta vilket innebär att vi får ta med oss böcker och anteckningar till tentan. Frågorna är dock på en helt annan nivå, de är mer analyserande och mycket djupare än vanliga frågor så böckerna är tydligen inte till så stor hjälp. Den bestå av två essäfrågor och två case-frågor. Det är ganska svårt att plugga inför en open-book-tenta men det går okej. Jag ska bara sitta lite till, sen slutar jag för ikväll.

This is what my days are filled with. This exam is our first open book, which means that we are allowed to bring books and notes. The questions are more analyzing and deeper, it’s two essay questions and two case questions. It’s kind of a challenge to study for an open book exam but I’m doing all right. I’m just going to write a little more and then I’m going to stop for tonight.

Leave a Reply

Your email address will not be published.