Tisdagstips 6

Boll
Boll
Den här veckans tips är från mig förra blogg men eftersom det är ett så bra tips så tänkte jag dela med mig av det till alla som inte har sett det tidigare. Veckans tips är att köpa en massageboll och massera undersidan av foten noggrant, speciellt efter balettlektionen. Det gör så att spänningar släpper och kan öka flexibiliteten i fötterna om man gör det tillräckligt ofta. Det här hjälpte verkligen mina stackars trötta fötter efter fyra dagars dansande.

This weeks tip is actually from my last blog but since it’s such a good tip I wanted to share it with all of you who haven’t seen it before. The tip is to buy a massage ball and massage the bottom of your foot thoroughly, especially after ballet classes. It releases tension and makes your foot more flexible if you do it often. This really helped my poor feet after four days of dancing.

Leave a Reply

Your email address will not be published.