Today’s shopping

Mat
Mat
Mat
Mango
Jag gick till Willy’s idag och köpte lite mat. Man kan verkligen se förändringen i mina matvanor genom att titta på bilden. Jag brukar köpa nyckelhålsmärkta produkter, även om det är lite omdiskuterat så tror jag för det mesta på det. Det gäller att undersöka varorna innan man köper dem, oavsett om det finns ett grönt nyckelhål på dem eller inte.

Ett urval av vad jag köpte: 14 mindre bananer, 800 g kiwi, 250 g jordgubbar, 500 g hallon, 1900 g mango. Willy’s har äntligen börjat med större paket mango, de är billigare än de mindre paketen. Jag kommer köpa dem från och med nu om de smakar lika bra som de andra. Blev nyttig mat men inte så billig, 630 kr!

I went to Willy’s today and bought some food. You can really see the change in my eating habits by looking at this picture. I usually pic food items with the “keyhole-label”, it’s a green label that means that the product is “healthy/healthier”.

I bought 14 bananas of a smaller size, 800 grams of kiwi, 250 grams of strawberries, 500 grams of raspberries, 1900 grams of mango and much more. Willy’s have finally started with a bigger (and cheaper) pack of mango, I’m going to buy these from now on, if they taste as good as the other ones. Not a cheap shopping though, about 630 sek!

Leave a Reply

Your email address will not be published.