Tonight’s stretching

Efter en lång dag med näsan fastlimmad i böckerna så tänkte jag att det skulle sitta bra med lite stretching. Måste erkänna att jag var väldigt nervös för min högra spagat, som jag inte har sett skymten av på länge – den har varit ganska arg på mig.

Men jag är glad att meddela att högra spagaten har beslutat sig för att komma tillbaka! Den är fortfarande väldigt svår att komma ner i och den är inte i närheten av lika bekväm som den vänstra spagaten men det viktiga är att den är tillbaka!

After a very long day with my nose glued to my books, I thought it would be good to stretch. I have to admit, I was nervous about my right split, I haven’t seen it in a while – its been pretty angry with me.

But I’m glad to say – the right split has decided to come back! It’s still very hard to get down into and it’s not as comfortable as the left one but the important thing is that it’s back!

Spagat
Spagat
Jag stretchade straddle också, kom ganska långt med ryggen något böjd. Kanske kan jag faktikst lägga mig med bröstet mot golvet en vacker dag? Det känns inte som en omöjlighet längre.

I did some straddle stretches as well, and I got pretty far with my back slightly bent. Maybe I’ll actually be able to lay with my chest on the floor some day? It doesn’t feel impossible any more.

Straddle
Straddle
Stretch
Stretch
Den sista stretchen (grodan) är verkligen hemsk! Jag vet inte om den hjälper eller inte men jag gör den ändå.

That last stretch (the frog) is truly awful! I don’t know if it helps or not but I’m doing it anyway.

Leave a Reply

Your email address will not be published.