White Leotard

Leotard
Leotard
Här har lite bilder på leotarden som vi ska ha på vårshowen. Jag vet inte varför men jag älskar ljusa färger på balettkläder. Jag tycker att det är så fräscht och lätt. Dessutom framhäver ljusa färger musklerna mer, som en av mina fina bloggläsare sade till mig. Vad tycker ni om ljusa balettkläder?

Here’s a few pictures on the white leotard for the spring show. I don’t know why but I absolutely love light colors on my ballet clothes. I think its so fresh and light (as in the weight “light”). It also shows the muscles more, as one of my sweet blog reader said to me. What do you think about light colors for ballet clothes?

8 thoughts on “White Leotard

 1. Hej!

  Vart har du köpt den leotarden? Det ser ut att den är från Capezio modell CAD120, som jag har lust att beställa från dancedirect.com. Jag önskar en med ett midjeband (liksom din), men på deras hemsida ser det inte ut som att de har midjebandet på deras modell. Undrade om du kanske hade köpt din på ett annat ställe?

  1. Hej Anna!

   Jag köpte den via Dansshopen här i Örebro men jag ser att den finns både på Capezio’s hemsida och DanceDirect. Som du säger så verkar inte bandet ingå på DanceDirect, i alla fall inte om man tittar på bilden och läser texten. Det är modell CAD120, du hittar den här (http://www.dancedirect.com/uk/Products/Ballet/CAD120/) på Capezio. Om du beställer innan söndag och handlar för £60 så får du fri frakt och 20 % rabatt på hela köpet 🙂 Annars kostar frakten £15 till Sverige.

     1. Tusen tack för tipset! Är igång med att överväga vad jag vill ha därifrån, men är lite osäker på storlekarna… Har du M i Capezio? Sitter den bra?
      Jag är lite osäker på om jag ska välja L eller XL (är 178cm, 63kg, smal)

     2. Jag har M i den vita men hade nog tagit L i den om jag fick välja igen, den är väldigt kort så jag tror att du skulle ta XL. Det är bara beräknat på hur lång man är, den drar ju ihop sig när man tar på sig den. L kan bli för kort men å andra sidan jobbar jag ju inte med danskläder. Storlek S är för liten för mig i Capezio och eftersom du är 13 cm längre än mig så skulle jag nog ta XL men det är svårt att säga.

 2. Vad har du för BH under din Leotard? Har alltid undrat vad man kan använda, för oftast så är dom ganska djupa i ryggen och då är det inte fint med ett vanligt BH band som syns…

  1. Tack för en mycket bra fråga! Jag gör ett inlägg om det och lägger upp det som Tisdagstipset för nästa vecka, hoppas du kan hålla ut tills dess 🙂 Är det ok om jag länkar till din blogg som tack?

Leave a Reply

Your email address will not be published.