All round

Naglar
Naglar
Naglar
Eftersom mina nagellack lossnar efter bara några dagar så tänkte jag se om det håller längre om jag har ett topplack på. Jag köpte det här idag, det är ett all round lack som kan användas som nagelstärkare, baslack och topplack. På den första bilden är mina naglar helt neutrala, på andra bilden har jag ett lager av Depends allround-lack, på tredje bilden har jag applicerat ett lager av IsaDoras “Milkshake”-lack och på sista bilden målade jag till slut på ett till lager av Depends lack. Ska bli kul att se hur länge det håller! Kostade 60 kr på H&M.

Since my nail polish only lasts for a couple of days, I’m going to test some top coat to see if it has any effect. I bought this one today, it’s a all round nail polish than can be used as a nail strengthener, base coat or top coat. In the first picure my nails are all natural, in the second one I’ve applied one coat of the Depend All round coat, in the third I’ve painted one layer of IsaDoras “Milkshake” polish and in the last one I’ve painted one last coat of the Depend polish. Let’s see how long it lasts! I paid 60 sek at H&M for the nail polish.

Leave a Reply

Your email address will not be published.