Balettkvällen

Mat
Mat
Mat
Balettkvällen var underbar! Två tjejer kom och vi pratade i ungefär fem timmar medan baletten La Bayadere spelades i bakgrunden. Vi åt mina små smörgåsar och cupcakes och lite godis som en av tjejerna hade med sig. Den enda saken som gjorde mig lite ledsen med igår var att jag insåg hur långt det är kvar till höstterminen. Men förhoppningsvis kan vi träffas innan det och ta lite kort.

The ballet night was great! Two girls came and we talked for about five hours while the ballet La Bayadere played in the background. We ate my small sandwiches and cupcakes and some candy that one of the girls brought. The only thing that made me feel a bit sad was that I realized how long it is until the fall course starts. But hopefully, we can get together before that and take some pictures.

3 thoughts on “Balettkvällen

  1. Så ledsen att jag inte kunde komma! 🙁 jag är hemma i Örebro nu efter midsommar, då får vi ta och hitta på något! Ha en liten fotografering och picknick kanske? Hoppas ni hade en underbar kväll!

    1. Det låter bra det, fotografering och picknick! Det får vi boka in när vi kommer hem igen 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.