Compeltely off

Bok
Jag glömde helt bort vilken dag det var, det var när jag börjde tänka efter som jag insåg att det är söndag idag. Sedan insåg jag att jag inte har skrivit några inlägg idag och efter det kom jag på att jag inte hade lagt ut mitt Söndagstretch-inlägg. Den här tentan tar kål på mig! Det är ett så intressant ämne men det är alldeles för mycket att ta in. Jag kan inte ens se förbi torsdag. Kan knappt vänta, vill bara att det ska vara över, så jag kan få tillbaka mitt liv.

I actually forgot what day it was, it was when I started to think about it that I realized that it’s Sunday today. And then I realized that I haven’t posted anything today, and after that I remembered that I hadn’t posted my Sunday-stretch post. This exam is killing me! It such an interesting subject but it’s way too much to take in. I can’t even see past Thursday, I can’t wait for it to be over, so I could have my life back.

Leave a Reply

Your email address will not be published.