Midsommardagen

Balett
Idag ska jag packa inför vår tripp till Stockholm. Vårt tåg går kl. 10:45 imorgon så jag vill inte börja skynda mig med det under morgonen. Jag har redan tänkt ut vad jag ska ha på mig om vädret tillåter en fotografering. Kan avslöja att det är rosa – väldigt rosa. Tänkte ta med mig spetsklänningen som jag har på midsommarbilderna också – älskar den! Köpte den för några år sedan på Asos i syfte att använda den i balettfotograferingar men jag har inte använt den förrän nu. Den har den där ballerina känslan men är samtidigt vardaglig.

Today I’m going to pack for our trip to Stockholm. Our train leaves at 10:45 so I don’t want to rush with it tomorrow morning. I’ve already figured out what I’m going to wear if the weather is good enough for a photo shoot. I can reveal that it’s pink – very pink. I’m going to bring the lace dress that I wear in the midsummer pictures too – I love it! I bought it at Asos a few years ago to use in ballet photo shoots but I haven’t wore it until now. It has that ballerina feeling but is casual at the same time.

Leave a Reply

Your email address will not be published.