Ny garderob?

Kläder
Kläder
Det här väntade på mig när jag kom hem. Det känns som jag har en helt ny garderob! Jag köpte två par skor, två par byxor, fyra koftor, två toppar och ett bäddlakanset. Allt utom den ljusaste toppen kommer från H&M, toppen kommer från Gina Tricot.

This waited for me when I came home. It feels like I have a whole new wardrobe! I bought two pair of new shoes, two pair of pants, four cardigans, two tops and a bed sheet. Everything except from the lightest top are from H&M, the top is from Gina Tricot.

Storlek
Storlek
Jag köpte ett par av byxorna i den minsta storleken (jag är nere på storlek 24 nu) och två av mina koftor är från barnavdelningen. Det här måste sluta nu…

Guess what? I bought the smallest size in the jeans (I’m down at size 24 now) and two of my cardigans are from the children department. This has to stop…

2 thoughts on “Ny garderob?

Leave a Reply

Your email address will not be published.