Grey day

Balett
Det ser grått och kallt ut idag men vi kan ändå inte åka ut till landet eftersom jag har en sak jag måste göra ikväll. Vi funderar på onsdag eller torsdag, får se om vädret blir bättre fram tills dess. Det finns i alla fall hopp, solen kikar fram ibland och man kan se den blåa himlen på vissa ställen!

Kan inte ens försöka förklara hur mycket jag saknar baletten. Har nog aldrig längtat så mycket till hösten som jag gör nu. Men fram tills dess ska jag försöka träna hemma och ha många balettfotograferingar!

It’s cold and grey outside today but we can’t go to the cottage yet anyway since I have something I have to do later today. We’re thinking about going Wednesday or Thursday but we’ll see how the weather evolves. There is hope anyway, the sun comes out from behind the coulds now and then and we can actually see the blue sky on several places.

I can’t even begin to say how much I miss ballet, I don’t think I’ve ever longed for the fall so much as I do now. But until then, I’m going to try to practice at home and have many ballet photo shoots!

One thought on “Grey day

  1. Längtar också galet mycket till i höst då balettlektionerna börjar igen!!
    Vad tråkigt att den sommarkursen du skulle gå blev inställd :/

Leave a Reply

Your email address will not be published.