Senaste dagarna

Jag har inte haft tid att uppdatera de senaste dagarna, jag satt nästan i fem timmar på torsdagens tenta och var inne i stan efter det. Jag umgicks med några kurskamrater och kom hem ungefär 02:00! Min mamma kom igår och vi spenderade hela dagen på IKEA och köpte hyllor till sovrummet och hallen. Satte ihop dem under kvällen och idag var vi iväg till en galleria och tittade lite. Jag är en upptagen kvinna! Imorgon åker vi till Eskilstuna för att hälsa på familj och vänner och vi kommer vara där i några dagar. Jag vet inte om jag kommer kunna uppdatera då, ledsen för det!

I haven’t had the time to update these last days, I sat for almost five hours writing the exam on Thursday and went to Örebro city after that. I spent some time with some class mates and came home around 02:00! My mom came yesterday and we spent the whole day on IKEA and bought some shelves to the bedroom and hall. We put them together last night and today we went to a shopping mall. I’m a busy woman! We’re going to Eskilstuna tomorrow to visit some family and friends, and we’re going to spend some days there so I don’t know if I’m going to be able to update. Sorry about that!

Vin
Mat
Mat
Hem
Hylla

Leave a Reply

Your email address will not be published.