Ta bort glitterlack

Naglar

Jag såg det här tipset på Linda Hallbergs blogg för ett tag sedan och det fungerar verkligen underbart. Tipset har spridit sig som en löpeld de senaste månaderna men jag tänkte att jag postar en video på hur man gör om det är någon som inte har sett det. Allt du behöver är nagellacksborttagning, bomullspads och lite aluminiumfolie.

I saw this tip at Linda Hallberg’s blog and it actually works great. This tip has spread so fast the last couple of months but I thought I’d post a video for those of you who haven’t seen it yet. All you need is nail polish remover, cotton pads and some aluminum foil.

Om man låter foliepaketen sitta kvar ungefär dubbelt så länge så slipper man gnugga bort det sista glittret, jag orkade inte klippa videon så jag tog bort de lite för tidigt.

If you let the foil packages stay on for twice as long you don’t have to rub the last glitter of, I did it because I’m to lazy to crop the video.

Leave a Reply

Your email address will not be published.