Tisdagstips 11

Attitude
Attitude
Jag vet inte om jag har tipsat om det här tidigare men eftersom det är så viktigt så tar jag den risken. Den här veckans tips är alltså att ta kort på dina balettrörelser. Det behöver inte vara varenda balettrörelse utan det kanske är de som du känner är svårast och som du får kämpa hårdast med. För att ta ett exempel, jag har alltid haft svårt för attitude och arabesquer så jag har fotograferat dem regelbundet. Om jag skulle gissa så skulle jag aldrig kunna tro att jag har förbättrat min attitude så mycket på bara ett år. Så snälla, ta kort så du kan se dina framsteg! Det är den absolut bästa motivationen!

I don’t know if I’ve wrote this tip before but since it’s so important I’m writing it anyway. This weeks tip is to take pictures of your ballet moves. It doesn’t have to be every single move but the ones you might feel is particularly hard. For example, I’ve always thought attitude and arabesques are hard so I’ve taken pictures of them regularly. If I had to guess, I would never have thought that I’ve improved so much in a year. So please, take pictures so you can se your progress! It’s the best motivation!

Leave a Reply

Your email address will not be published.