Whithout pointe

Balett
Balett
Balett
Jag har ändrat min uppfattning när det gäller fotografering med tåspetsskor, i alla fall när det kommer till sommarfotograferingar med spetsklänningar. Jag älskar bilderna jag tog idag, med bara ben och fötter. Det är balett i dess renaste form och jag älskar det. Förstå mig inte fel – jag älskar fortfarande tåspetsskor – men jag har insett att jag inte är redo för dem. Och fram till att jag är redo ska jag njuta av mina bara fötter.

I’ve completely changed my mind when it comes to shooting with pointe shoes, at least when it comes to summer shoots with lace dresses. I love the pictures I took today, with bare legs and feet. It’s ballet in it’s purest form and I love it. Don’t get me wrong – I still adore pointe shoes – but I’ve realized that I’m not ready for them. And until I’m ready, I’m going to enjoy and embrace my bare feet.

Leave a Reply

Your email address will not be published.