47 days

Balett
Det är 47 dagar kvar till höstterminens första balettlektion börjar. Vet inte hur jag ska klara mig igenom de 47 dagarna men jag måste hitta ett sätt. Har inte övat över huvud taget och känner mig låg över det… Vill ju utvecklas och bli bättre på balett och för att uppnå det så krävs mycket träning. Det är så svårt att träna här hemma, vi har inte så mycket plats som man kan röra sig på. Får se hur jag löser det.

Ska ni dansa balett i höst?

It’s 47 days until the first ballet lesson of the fall semester starts. I don’t know how I’m going to get through those 47 days but I’ll have to find a way. I haven’t practiced at all and I feel really bad about that… I want to evovle and get better in ballet and to do that I have to practice a lot more. It’s so hard to practice at home, we don’t have so much space here. I’ll see what I can do.

Are you going to take ballet lessons this fall?

2 thoughts on “47 days

  1. Varför inte passa på att ta klass i samband med en storstadsemester? Både Stockholm och Göteborg har öppna klasser under sommaren, och säkert flera andra städer också. Finns rätt häftiga möjligheter utomlands också men det blir ju ett lite större projekt. Är själv i London och tränar denna veckan.

    1. Tack för tipset! Jag tittade på kurserna i Stockholm men vi har inte varit så nära att jag kan åka dit. Hade verkligen velat ta några kurser där! Kanske nästa sommar? Kul att du tränar i London!

Leave a Reply

Your email address will not be published.