5 Ballet Dresses

Balett
Balett
Balett
Balett
Balett
Det här är min samling av balettklänningar som jag kommer att använda i fotograferingarna. Har ju använt första klänningen redan. Den beige är ny, den kom i veckan och är från Asos. Det ingick ett matchande skärp men jag tror inte att jag kommer använda det i fotograferingarna.

Vilken är er favorit? Min är den sista, det är egentligen en tunika från Gina Tricot men den är så underbar! Behöver dock en leotard under eftersom den är så genomskinlig.

This is my new collection of ballet dresses that I’m going to use in my photo shoots. I’ve already used the first dress. The beige one is new, it came this week and it’s from Asos. It had a matching belt but I don’t think I’m going to use it in the shoots.

Which one is your favorite? Mine is the last one, it’s actually a tunic from Gina Tricot but it’s so lovely! Needs a leotard underneath though.

[polldaddy poll=8191196]

Leave a Reply

Your email address will not be published.