Ballet dresses

Klänning
Klänning
Jag köpte de här två skönheterna från H&M förra veckan och de kom idag. Tänkte ha dem på mina balettfotograferingar. Min favorit är den sista (rosa) klänningen. Älskar verkligen färgen och spetsen. Jag är en spetsperson, älskar spets. Tycker spets är så romantiskt och passar så bra med balettens elegans. Den första klänningen är faktiskt en barnklänning (158-164). Den rosa är alldeles för kort att ha till vardags men kan tänka mig att använda den vita till vardags.

Vilken klänning tycker ni bäst om?

I bought these two beauties from H&M last week and they came today. I’m going to wear them on my ballet photo shoots. My favorite one is the last (pink) one. Just love the colour and the lace. I’m a lace-person, love lace. I think the lace is so romantic and fits so great with the grace in ballet. The first dress is actually a child size (158-164 in Sweden). The pink one is too short to wear on weekdays but I can see myself wearing the white one on weekdays.

Which dress did you like best?

2 thoughts on “Ballet dresses

 1. Hejsan!

  Hur värmer du upp när du ska stretcha hemma? Vilka övningar använde du dig av för att komma ner i spagat? Kram:)

  1. Hej!

   Jag värmer knappt upp när jag ska stretcha, har mitt egna sätt att stretcha på (du kan läsa om hur jag kom ner i spagat här). I det här inlägget har jag en suveränt tips för att komma ner i spagat, började göra det själv när jag hade ungefär 10 cm kvar och det hjälpte mig den sista biten.

   Ett bra tips för att värma upp är att jogga på stället, om du dansar balett så är pliéer i alla positioner (demi och grand) en mycket bra uppvärmning.

   Jag måste dock alltid stretcha ett tag för att komma ner i min högra spagat, ungefär 20 minuter, och då gör jag övningen som jag tipsade om – fungerar perfekt. Kom ihåg att ta det väldigt lugnt när du stretchar, att bli flexibel tar tid och tålamod men det går om man verkligen vill.

   Hoppas tipsen kan ge dig en liten hjälp på vägen 🙂
   Kram

Leave a Reply

Your email address will not be published.