Finally!

Stretchade äntligen, det har gått 26 dagar sedan förra gången. Kan knappt förstå att det har gått så långt tid. Trodde att jag skulle behöva kämpa för att komma ner i spagaterna men det gick faktiskt bra. Mitt högra ben är inte i det bästa skicket men jag tog det långsamt och stretchade ut musklerna noggrant. Stretchade i ungefär en timme. Stretchade bryggan också, kan inte ens komma ihåg när jag gjorde den sist.

I finally stretched, it has passed 26 days since last time. I can’t believe how long it’s been. I thought that I would have to fight to get my splits but it actually went great. My right leg isn’t in great shape but I took it real easy and stretched it out thoroughly. I stretched for about one hour. Did a bridge as well, I can’t even remember the last time I did one.

Spagat
Spagat
Spagat
Spagat
Brygga
Straddle

2 thoughts on “Finally!

  1. Hej! Har en fråga angående tajts/strumpbyxor 🙂 vilket märke föredrar du mest och föredrar su helt stängda eller såna som är öppna på undersidan? 🙂

    1. Jag föredrar faktiskt helfotade trikåer, de jag har på bilden har några år på nacken. Det var min förra balettlärare som rekommenderade konvertibla men jag gillar hela mer. Om man tränar med tåspetsskor kan det vara smidigt med konvertibla men annars tycker jag helfotade är bäst.

      När det gäller märke är jag öppen för det mesta, kör mest på Rumpf och Plume. Rumpf finns att köpa på Dance & Gymshop för 135 kr, Plume finns på Dance Direct (Länkar på sidan)

Leave a Reply

Your email address will not be published.