Fotografering (2) del 2

Balett

Balett
Balett
Balett
Balett
De här bilderna är fån den första fotograferingen nere vid vattnet. Jag hade två fotograferingar där nere och blev mest nöjd med den sista – hade den vita spetsklänningen på den fotograferingen. Lägger ni märke till min högra lilltå på sista bilden? Den sticker alltid ut när jag är i relevé, kan inte göra något åt saken, hur mycket jag än försöker. Ganska irriterande faktiskt…

These pictures are from the first shoot down at the water. I did two shoots down there and is most satisfied with the last one – I wore the lace dress at that photo shoot too. Do you notice my right pinkie toe on the last picture? It sticks out when I’m in relevé and I can’t do anything about it, how hard I try. Kind of annoying actually…

Leave a Reply

Your email address will not be published.