Från början

Straddle
Jag har bestämt mig för att börja om med min straddle. Jag har haft så många problem med den stretchen och behöver verkligen ta om den från början. Tror jag har hittat det rätta sättet för mig att stretcha min straddle, märkte det igår när jag stretchade.

Jag behöver sitta i den ett bra tag, ungefär 10 minuter, med mina ben avslappnade och inte flexade (från början). Ju mer mina ben slappnar av desto mer kan jag böja mig framåt. Måste verkligen anstränga mig för att hålla ryggen rak men så fort jag böjer mig en viss bit så böjer den sig naturligt. Får ta itu med det problemet senare, nu vill jag bara göra framsteg utan några sträckningar.

I’ve decided to take it back to the beginning with my straddle. I have so much problems with that stretch and I really need to take it from the top. I think I’ve found the right way for me to stretch the straddle, I noticed it yesterday when I stretched it.

I need to sit in the stretch for a long time, almost 10 minutes with my legs relaxed, not with flexed feet from the start. The more my legs relaxes, the more I can bend forward. I really try to keep my back straight but when I bend forward it naturally curves. I’m going to deal with that issue later. I just want to keep making progress without any strains.

Straddle
Bild från förra gången, tror jag hade en liten sträckning då eftersom jag inte kunde böja mig längre // Picture from last time, I think I had a small strain then since I couldn’t bend further.

Leave a Reply

Your email address will not be published.