Hemma igen

Katt
Mat
Jag är hemma i Örebro igen efter ett par dagar i Stockholm. Det känns skönt att vara hemma även om jag hade det bra i Stockholm. Kommer stanna hemma i ett par veckor nu, känns som jag har varit iväg mycket nu de senaste veckorna.

Jag och mamma var och fikade hos min lillebror igår. Vi åt på Max idag, de har faktiskt lite hälsosamma alternativ nu, smakade riktigt bra. Rekommenderas!

I’m back home in Örebro after a couple of days in Stockholm. It feels good to be home but I had a great time in Stockholm. I’m going to stay home for a couple of weeks now, it feels like I’ve been away so much these last weeks.

Me and my mom went to my little brother and took a coffee and some pie and we ate on Max today. They actually have some healthy meals there, and it tasted good too.

Leave a Reply

Your email address will not be published.