Landet ♥

Bil
Sol
Vi bestämde oss för att åka till landet redan igår men vi kom inte iväg förrän kl 21:30 och på grund av en mycket tjock dimma så kom vi inte fram förrän 01:00. Vädret var perfekt här ända fram till kl. 14:00 då några mörka moln kom som har hängt kvar fram till nu. Det är så lugnt och tyst här, och varmt trots avsaknaden av sol. Jag har redan doppat mig en gång! Vi ska se om vi kan få någon fisk efter middagen.

We decided to go to my father’s summer house yesterday but didn’t go until 21:30 and because of the thick fog we didn’t arrive until 01:00. The weather was perfect to about 14:00 when some dark clouds came and has stayed till now. It’s so calm and quiet here, and warm despite the lack of sun. I’ve already bathed once! We’re going to se if we can catch some fish right after dinner.

Landet
Landet
Kaffe

Leave a Reply

Your email address will not be published.