Min frukost

Frukost
Jag tänkte att det kunde vara kul för er att se vad jag äter på en dag så idag kommer jag lägga upp allt jag äter!

Det här är en icke typisk frukost för mig, jag brukar äta yoghurt med flingor men vi har ingen yoghurt kvar och jag har inte haft någon lust att handla. Så idag blev det två rostade fullkornsmackor med kalkon och ägg. Drack apelsinjuice till det och åt några färska hallon. Och naturligtvis en kopp kaffe till det. P.S. åt frukost kl 09:00 men har inte uppdaterat förrän nu!

I thought it could be fun for you to see how I eat on one day so today I’ll be posting everything I eat!

This is a non typical breakfast for me, I usually have a bowl of vanilla yogurt with some cereal but we’re out of yogurt and I haven’t felt like going shopping. So today I had two toast (whole wheat) with turkey and eggs. Drank orange juice and ate some fresh raspberries. And of course – a cup of coffee. P.S. I ate my breakfast at 09:00 but haven’t posted it until now!

Leave a Reply

Your email address will not be published.