Road trip

Roadtrip
Jag har bestämt mig för att planera en roadtrip för mig och min mamma. Hon kommer på måndag kväll/natt och vi rullar ut från Örebro på tisdag. Vi gillar att åka på roadtrips, åkte på vår första långa tripp förra november, till Ullared (ligger ungefär 4 ½ timmar från Örebro). Kommer inte avslöja var vi åker än men det är en plats som jag aldrig har besökt men alltid velat åka till.

Vi kommer sova två nätter på hotell och åka på en liten tripp däremellan. Kan ni gissa var vi ska åka?

I’ve decided to plan a road trip for me and my mom. She’s coming on Monday night and we’re going to roll out of Örebro on Tuesday morning. We both like to go on road trips, we went on our first long trip by car last November to Ullared (about 4 ½ hours from Örebro). I’m not going to reveal where we’re going just yet but it’s somewhere I’ve never been before but always wanted to go to.

We’re going to spend two nights at a hotel and go on a small road trip in between. Can you guess where we’re going?

Leave a Reply

Your email address will not be published.