Städdag

Jag har städat hela dagen lång, en riktigt storstädning! Jag gjorde allt jag brukar göra plus att jag städade och torkade ur kylen, dammade och tvättade. Är helt slut! Packade inför nästa vecka också. Gjorde precis en sallad och hällde upp ett glas vitt som jag tänkte avnjuta i soffan.

I’ve cleaned all day long, a real house cleaning! I did all the things I normally do plus cleaned out the refrigerator, dusted and did the laundry. I’m exhausted! Did the packing for next week as well. I just made a salad and poured a glass of white wine which I’ll be enjoying lying on the couch.

Mat
Väska
Blommor
Här ser ni vad vårt kylskåp innehåller. Jag har alltid en stor skål med sallad som är klar att ätas i kylen. Äter sallad till varje måltid (ungefär hälften av min tallrik består av sallad) och om jag blir sugen på något att äta på så gör jag en skål med sallad under 30 sekunder. Så, mitt råd till er är att göra i ordning en stor bunke med sallad (två isbergssalladshuvuden och kanske lite babyspenat) och ha den sköljd och hackad i kylen. Jag garanterar att ni kommer äta mer sallad!

This is how our refrigerator contains, I always keep a big bowl of ready-to-eat salad in there. I eat it to every meal (about half the plate is salad) and if I find myself longing for a snack, I make a bowl of salad in less than 30 seconds. So, my advise is: Make a big salad, with two ice berg lettuce heads and maybe some baby spinach, and keep it washed and ready in the refrigerator. I guarantee that you’ll eat more salad!

Kylskåp

Leave a Reply

Your email address will not be published.