Stretchingschema

Den här veckans tips är att göra ditt eget stretchingshema! // This weeks tip is to make your own stretching schedule!

Brygga
Jag har bestämt mig för att göra ett stretchingschema för sommaren. Det är inget speciellt men jag tänkte dela med mig av det ändå för att se om någon vill göra mig sällskap? Det kanske är lättare att stretcha om man sporrar varandra? Tänkte fokusera på spagaterna, spliten, straddle och ryggen.

I’ve decided to make a stretching schedule for the summer. It’s nothing special but I’m sharing it with you to see if anyone would like to join me? I can upload the photos of my stretching so you can do the same stretches. I’m going to focus on the front- and middle splits, straddle and back.

Schema
Min plan är att stretcha varje måndag och torsdag. Vi får se hur det här blir! Vilka är med mig?

My plan is to stretch every Monday and Thursday. Let’s see how this turns out! Who’s with me?

3 thoughts on “Stretchingschema

  1. Hej, jag har också gjort ett eget stretching schema, jag har också gjort en liten bok inriktat på spagat där det är bilder på olika stretcher jag ska göra, jag ska försöka att stretcha varje dag, har också en kompis som gör likadant så vi skickar bilder till varandra för att se hur vi förbättras och så. Jätte bra sätt för att hålla motivationen uppe 🙂

    1. Det lät som en bra idé! Ni är riktigt flitiga som stretchar varje dag! Mycket bra sätt att motivera varandra 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.