14 days – Tutu

Tutu
Tutu
Jag har faktiskt en tränings (?) tutu hemma! Jag köpte den tidigare i år i syfte att använda den i fotograferingar men jag har inte använt den ännu. Är så rolig, det känns som jag “fuskar” om jag har på mig den innan jag är i den avancerade gruppen, som att jag inte förtjänar den innan. Löjligt – jag vet – men det är så jag är. Den får helt enkelt ligga hoprullad i garderoben tills jag känner att jag förtjänar den.

I actually own a practice tutu! I bought one earlier this year for photo shoots but I haven’t used it yet. I’m so funny, I feel like I’m “cheating” if I wear it before I’m in the advanced class, like I don’t deserve it. Ridiculous – I know – but that’s just how I am. So, it have to wait until I feel that I deserve a tutu.

3 thoughts on “14 days – Tutu

  1. HAHA! kan inte låta bli att skratta.
    Kan knappt vänta tills terminen börjar. Är helt supergalen.
    Taggar, taggar, taggar!

Leave a Reply

Your email address will not be published.