23 days – Advanced

Balett
Mitt ultimata mål inom baletten är att gå den avancerade kursen på Entré (min dansskola). Tjejerna där är så duktiga! De är verkligen en så stor motivation för mig. Jag ska kämpa stenhårt så jag kan börja den avancerade kursen någon dag. Man måste ha dansat balett i minst 10 terminer innan man kan börja titta om man är lämpad för den avancerade kursen. Jag har bara gått 5 terminer än så länge. Men en vacker och underbar dag så…

My ultimate goal in ballet is to be ready for the advanced class at Entré (my dance school). The girls are so good there! They truly are a huge motivation for me. I’m going to fight so hard so I can begin the advanced class some day. You have to have at least 10 terms of ballet training before you can see if you can attend that class, I only have 5 terms so far. But some beautiful and sweet day…

Leave a Reply

Your email address will not be published.