25 days – 25 Ballet & Stretching facts

Balett
Idag är det 25 dagar kvar till balettkurserna startar så jag kom på en idé. Jag kommer att lägga upp ett inlägg varje dag som innehåller balett- eller stretchingfakta om mig fram till kurserna börjar! Vad tycker ni om det?

It’s 25 days until ballet classes start so I got an idea. I’m going to post a ballet or stretching fact about me up until the classes start! What do you think about that?

4 thoughts on “25 days – 25 Ballet & Stretching facts

  1. Ååååh! Jag också! Då får vi se hur många av de 25 balett- och stretchingfakta du visste om mig 😉

 1. Kul! Jag älskar verkligen att gå in på din blogg. Man kommer verkligen in i balettvärlden, underbart att du verkar leva så mycket i baletten. Det skulle vara roligt att brinna så mycket för något. Balett är vackert men verkar samtidigt smärtsamt, det är så mycket perfektion. Än har jag bara provat på att dansa balett i ett år men kommer fortsätta och hoppas på att kunna utvecklas mycket. Drömmen är att få äga ett par tåspetsskor en dag 🙂

  1. Vad glad och rörd jag blir av dina ord! Det är verkligen det jag vill åstadkomma med bloggen, att ni får uppleva den passion jag gör för baletten. Det är som du säger, balett är så otroligt vackert men kan vara smärtsamt men jag ser den smärtan som något vackert och bevis på att man faktiskt jobbar för att få uppleva skönheten. Jag kanske inte upplever det som lika smärtsamt som andra eftersom jag har en skada som gör att jag lever med en mycket värre smärta varje dag och baletten blir min undanflykt från den smärtan.

   Du kommer garanterat att utvecklas om du fortsätter och verkligen dansar balett. Jag började utvecklas snabbare efter tre terminer, när jag bytte till Entré, så det kanske är en liten inkörningsperiod på 2-3 terminer? Min dröm är att kunna dansa i tåspetsskor, att äga ett par och kunna stå i dem är inte så tillfredsställande om jag ska vara ärlig 😛

   Tack för din underbara kommentar!

Leave a Reply

Your email address will not be published.